Over ons

QEESS, ‘kees’ staat voor “Quality Energy Engineering Solutions & Services”. Wij zijn een jonge onderneming met een brede kennis en ervaring op het gebied van warmte en koude opwekking, warmteterugwinning en verduurzaming. Dit heeft geresulteerd in onder andere het Warmtepomp op maat concept.

Het zorgvuldig omgaan met primaire energiebronnen en het zekerstellen van comfort en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij geloven dat er nog héél veel thermische energie verloren gaat. Met de oplossingen van QEESS, blijft de energie die voorheen verloren ging, binnen de keten van het bedrijf. Deze energie hoeft niet opnieuw ingekocht te worden, wat een grote besparing geeft op energiekosten.

Onze duurzame maatwerkoplossingen voor warmtepompsystemen tot wel 80oC en hoger, kunnen met succes worden toegepast in de industriële -, utiliteit- en recreatieve sector. Door onze jarenlange ervaring van advies tot montage, ons productassortiment en aantrekkelijke prijsstelling zijn wij een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs.